Importanta testelor auto pentru categoria D

Categoria D este destinata soferilor care doresc sa conduca autovehicule destinate transportului de persoane. Acestea au mai mult de opt locuri pe scaune, in afara de locul conducatorului. Importanta testeor auto este una foarte mare atunci cand vine vorba de categoria B. Conducatorii auto care doresc sa obtina un permis de conducere pentru aceasta categorie trebuie sa studieze foarte bine legislatia.

Codul Rudier trebuie sa fie parcurs in totalitate pentru a se obtine un scor bun la testele auto pentru categoria D. In cazul categoriei D este necesara mai multa responsabilitate, de aceea testele auto au o importanta foarte mare. Soferii trebuie sa stapaneasca foarte bine materia si sa inteleaga foarte bine regulile de circulatie.

Testele auto destinate categoriei D cuprind un numar de 26 de intrebari, din care minim 22 trebuie sa obtina un raspuns corect. Intrebarile din testele auto pentru categoria D sunt privitoare la regulile de circulatie generale. Pe langa acestea, mai exista si un set de intrebari specifice care au rolul de a spune daca respectivul candidat este pregatit sau nu pentru categoria D.

Este indicat ca testele auto pentru categoria D sa fie luate in serios si tratate cu multa responsabilitate. Inainte de a intra in sala de examen si de a raspunde intrebarilor din chestionarul respectiv, candidatii trebuie sa-si masoare nivelul cunostintelor prin completarea unui numar mare de teste auto. In felul acesta stiu exact ce trebuie sa imbuntateasca, la ce intrebari sunt pregatiti.